Един от най-дългогодишните новинари в Нова телевизия, Николай Дойнов, се отдаде

...
Един от най-дългогодишните новинари в Нова телевизия, Николай Дойнов, се отдаде
Коментари Харесай

Ники Дойнов реши да не почива в България

Един от най-дългогодишните новинари в Нова телевизия, Николай Дойнов, се отдаде на заслужена лятна отмора след натоварения ефирен сезон. Той и фамилията му избраха за своя ваканционна дестинация слънчева Гърция, а почитателите на фамилията в обществените мрежи останаха със зяпнали уста, гледайки фотосите им в обществените мрежи.

Дойнов безусловно заби в земята родния хайлайф със скъпарската си ваканция в Гърция.

Журналистът заведе жена си Петя и сина им Марко на отмора на остров Скиатос, където отседнали в 5-звездния комплекс " Еливи “. Справка с ценоразписа на ризорта демонстрира, че цените за нощ доближават до 2500 лв.. 

Най-скъпи са вилите с частен басейн начело. По-евтините, които не разполагат с сходна екстра, само че още веднъж впечатляват с бляскав интериор, пък се отдават чартърен против 1000 или 1200 лв. на вечер за двама възрастни с едно дете. Островът се намира на 600 км от София и е измежду перлите на Егейско море. Семейство Дойнови го избрали, тъй като не е претъпкан от български туристи и това им разрешило да почиват на мира, без да притеглят ненужно внимание към себе си.

Жената на новинаря показа фотоси от скъпарската им почивка в южната ни съседка, на които е посочила и вилата с басейн, в която са били настанени. Петя дълго време работеше като брокер на недвижими парцели в известна столична адвокатска фирма, само че от края на предходната година смени амплоато. Тя бе назначена в една от най-големите компании, които се занимават с спомагателното пенсионно обезпечаване, известно измежду народа като  " втора пенсия “. Позицията ѝ е на сътрудник по продажбите, което значи, че е задължена да набира нови клиенти на компанията, а от всеки подписан контракт печелела проценти.

По-солидните финансови приходи в фамилния им бюджет обаче идвали от Ники. Всеизвестно е, че той е измежду най-добре платените публицисти, а съгласно медийни изявления заплатата му в Нова телевизия възлизала на 19 хиляди лв. на месец. Въпреки това атрактивната брюнетка Петя предпочитала да не бъде в сянката на мъжа си и да харчи парите му по салони за хубост и бутици и по тази причина държала да работи.

51-годишният водещ се ожени за Петя едвам през лятото на 2021 година, въпреки двамата да бяха станали родители на наследник Марко 4 години преди сватбата. Тържеството им се състоя в частна първокласна винарна край Ивайловград. Преди това пък подписаха църковен брак в храма " Преображение Господне “, написа " За дамата ". На сватбата им участваха скромните 80 души, измежду които Ани Салич и Юксел Кадриев. За щастливия мотив един от най-богатите тв водещи у нас подари на жена си нов дом. Цялото семейство живее в баровски апартамент, обзаведен по поръчка, намиращ се в елитна новопостроена кооперация в столичния кв. " Изток “.

След като си подсигурили жилище, те предпочитали да харчат бюджета си за пътешествия. Поне няколко пъти в годината Дойнови пътуват в чужбина. В края на май и началото на юни бяха на екскурзия до италианския остров Сицилия.

Хотелът, в който новинарят отмарял, се намира на брега на морето
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР